بیگانه نیومکزیکو – همگام با یوفولوژیست ها
حقیقت خاموش : داستان این عکس در مجله برزیلی یوفو، شماره ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۱ چنین نقل شده است.
بیگانه نیومکزیکو ( New Mexico Alien)
داستان عکس فوق در مجله برزیلی یوفو، شماره ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۱ چنین نقل شده است: در سال ۱۹۴۷ در ایالت نیومکزیکوی آمریکا یک بشقاب پرنده سقوط کرد که توسط ارتش ردیابی گردید. بلافاصله بقایای حادثه و موجودات سرنشین آن را به تاسیسات امنیتی در پایگاه نیرو هوایی رایت پترسون اوهایو و به آشیانه شماره ۱۸ منتقل نمودند و ۳۰ سال حقیقت را مخفی نگهداشتند. بعضی اعضای داخلی تصمیم گرفتند آن چه می دانستند را افشا کنند. در آن زمان برخی عکس های سیاه و سفید به تعدادی از یوفوشناس های آمریکایی ارائه گردید و آن ها قول دادند که بیشتر از یک دهه آن ها را مخفی نگه دارند. در حال حاضر عکس ها منتشر شده است و مطبوعات علاقمند به مباحث یوفوشناسی، به آن می پردازند.
همانطور که در مجله یوفوی برزیلی اشاره شده بود، عکس های در دست یوفوشناسان سیاه و سفید بوده و حتی مثل عکس اولی، بی کیفیت نیز بوده اند. اما تصویر روی جلد خود مجله، رنگی و دارای کیفیت خوبی است! متاسفانه باید گفت عکس های اصلی کیفیت وحشتناکی داشتند. بنابراین پس از کارشناسی آن تصاویر، مجسمه سازان یک عروسک بر اساس تحلیل عکس های اصلی ساختند. آن ها عروسک را مانند تصاویر منتسب به سال ۱۹۴۷ بر روی میزی قرار دادند و عکس های جدیدی گرفتند، اما این بار تصاویر رنگی تهیه شد. گر چه آن ها عکس های اصلی نیستند اما موجود بیگانه ای را تنها چند ساعت بعد از مرگ بر اثر حادثه ای در نیومکزیکو نشان می دهند.
باید گفت داستانی که آن مجله برزیلی منتشر نموده است، صحت ندارد. زیرا چند ماه قبل از آن، عکس موجود مورد بحث که به بیگانه نیومکزیکو معروف است حداقل در مجله ای در شوروی به نام «Technika Molodezsi» منتشر شده بود و در مورد آن عنوان داشته بودند که اصل این عکس از نیومکزیکوی آمریکا نیامده، بلکه مربوط به مدلی در یک نمایشگاه بین المللی است. آن مجله برزیلی داستان خود را از کتابی به نام «رازهای حوادث یوفو در پایگاه نیرو هوایی رایت-پترسون» متعلق به جیمز موزلی برداشته بود. اما در قسمت پیوست همان مطلب، شخصی به نام آنتونیو هونیوس (Huneeus) مطالب جامعی در خصوص حقیقت آن عکس ها نگاشته بود.
منشاء عکس های سیاه و سفید خانم مارینا پوپویچ روسی بوده است. پوپویچ اولین بار این تصاویر را در کنفرانس یوفو سال ۱۹۹۰ که مایکل هسمان (Hessemann) در مونیخ ترتیب داده بود، نمایش داد. وی عکس ها را از فلیکس زیگل دریافت نموده بود و زیگل نیز به نوبه خود آن عکس های سیاه و سفید را از یک کانادایی گرفته بود. کانادا خانه این عروسک کوچک فضایی بوده است. مدت کوتاهی بعد از انتشار کتاب موزلی در سال ۱۹۹۰، آنتونیو هونیوس به همراه ریچارد گلن کانادایی این نکته را افشا نمودند که عروسک توسط هنرمندی به نام لیندا کوریویو (Corriveau) برای نمایشگاه مونترال ساخته بوده است.
هیچ یک از داستان پردازی ها پیرامون ارتباط این عروسک و حادثه رازول، پایگاه رایت پترسون و آشیانه شماره ۱۸ حقیقت نداشت. کوریویو در سال ۱۹۹۸ خودش شخصاً داستان را بازگو کرد. وی گفت که مجسمه را بر اساس توصیفاتی که در مجله های معروفی چون « امنی- Omni » صورت گرفته بود، ساخته است و در واقع هیچ وقت یک موجود بیگانه را ندیده است. او این عروسک را «مرد رویاهای من» نامیده بود. مجسمه در واقع از موم ساخته شده، بر روی بدن یک مانکن کودک نصب گردیده و یک لباس طلایی نیز برای آن در نظر گرفته شده بود. در تصاویر اصلی نیز به وضوح زیپ این لباس طلایی دیده می شود. این مجسمه در سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۱ در غرفه « عجیب، جهان عجیب» در مونترال کانادا به نمایش درآمد و توسط هزاران بازدیدکننده دیده شد. جالب توجه است این مجسمه را پرفسور معروف اخترشناسی، جوزف آلن هینک و حتی یوفوشناس معروف استانتون فریدمن نیز دیده بودند.
در این تصویر نوشته های کنار سر عروسک نشان می دهد که آن ها توضیحاتی در مورد عروسک مذکور است که نمایشگاه برای مطالعه بازدیدکنندگان نوشته اند.
در ادامه این فصل با ما باشید …
ان شاء الله ادامه دارد …
http://www.indranet.com/roswell/roswell.html
http://www.isaackoi.com/alien-photos/koi-alien-photo-11.html
https://web.archive.org/web/20120228142348/http://www.martiansgohome.com/smear/v45/ss980110.htm
سلام.
چطور یک ماه پیش عکس در روسیه منتشر می شود و میگویند مال نیو مکزیکو نیست . در صورتی که آن واقعه هنوز اتفاق نیوفتاده . از کجا می دانستند در نیو مکزیکو قراره همیچین اتفاقی میوفته؟
سلام . متوجه سوالتون نشدم ، لطفا واضح تر مطرح کنید