بیگانه یوگوسلاوی ۱۹۶۶ – همگام با یوفولوژیست ها
حقیقت خاموش : سایت «یوفو کیس بوک» در سال ۲۰۰۵ نامه ای از ایوان کرمر دریافت نمود که حاوی چند عکس و توضیحاتی در مورد آن عکس ها بوده است. در نامه کرمر آمده است یک یوفو در نوامبر سال ۱۹۶۶ در نزدیکی روستای اوتوسک کشور یوگوسلاوی سابق (اسلوونی فعلی) دچار حادثه شده و جسد یک موجود فرازمینی از درون آن بیرون آورده شد.
بیگانه یوگوسلاوی ۱۹۶۶- (Yugoslavia Alien Autopsy)
سایت « ufocasebook.com» در سال ۲۰۰۵ نامه ای از ایوان کرمر (Kremer) دریافت نمود که حاوی چند عکس و توضیحاتی در مورد آن عکس ها بوده است. در نامه کرمر آمده است یک یوفو در نوامبر سال ۱۹۶۶ در نزدیکی روستای اوتوسک (Otocek) کشور یوگوسلاوی سابق (اسلوونی فعلی) دچار حادثه شده و جسد یک موجود فرازمینی از درون آن بیرون آورده شد.
مقامات امنیتی به سرعت این حادثه را از مخفی نمودند و توجیه کردند که یک آزمایش نظامی فوق سری بوده است.
بدن موجود که تقریباً سوخته بود را به خلبان نیرو هوایی نسبت دادند. آن ها گفتند تغییرات ظاهری جسد در اثر پختن در آتش سوزی بوده است. اما جسد را فوراً با آمبولانس ارتش به بیمارستان ارتش در بلگراد انتقال دادند و در آن جا چند تن از مشهورترین دانشمندان یوگوسلاوی بر روی جسد آزمایش هایی انجام دادند. در سال ۱۹۹۹، یکی از پزشکانی که در کالبد شکافی جسد بیگانه حضور داشت و اکنون در کشور اسلوونی زندگی می کند، عکس هایی از آن جسد را از طریق آشنایانش به دست من رساند. اکنون (۲۰۰۵) من آن را برای شما ارسال می کنم.
سایت « ufocasebook.com» نامه ایوان کرمر را منتشر نموده و ذیل آن نوشت در حال حاضر هیچ امکاناتی در دسترس نیست که واقعی یا ساختگی بودن عکس ها را مشخص نماید. پاتریک گراس که معتقد به وجود موجودات فضایی است درباره ی عکس های بیگانه یوگوسلاوی می نویسد این عکس ها چیزی به عنوان موجود فضایی در خود ندارند و به راستی که یک خلبان به شدت سوخته به نظر می رسد.

این عکس ها جسد یک فرد سوخته در اثر حادثه ای دلخراش را نشان می دهند که توسط پزشکان کالبدشکافی شده است.
در ادامه این فصل با ما باشید …
ان شاء الله ادامه دارد …
http://www.ufocasebook.com/yugoslaviaautopsy.html
http://ufologie.patrickgross.org/ce3/1966-11-slovenia-otocek.htm