کتاب تبیین جهان و انسان

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

4 پاسخ

  1. جان اسنو گفت:

    کتاب ارزشمند؟
    شوخی می فرمایید، این آقا متاسفانه توهم شدیدی دارند و استفن هاوکینگ را به دزدی از کتاب علمی! خود آنهم به خاطر گفتن کلمه جهان اندازه یک نخود بود متهم می کنند.
    از چنین سایتی جای تعجبه چنین کتابی و وبلاگ این آقا را تبلیغ می کند.
    در بسیاری از موارد هم ایشان احادیث و حتی آیه های قرآن را تفسیر به رای کرده و از علم روز دنیا نیز کاملا دور است.
    خواندن این کتاب یکی از عذاب های بد من در چند سال اخیر بوده که گهگاه یاد نوشته هایش افتاده و به شدت توهم برخی فکر می کنم

    • سامان هادی پور گفت:

      من سلام . من با اطلاع از مصادیق تفسیر به رای این کتاب رو قرار دادم . به هر حال ممنون از نظر شما .
      پیشنهاد میکنم در این مورد به خود سایت ایشان مراجعه کنید .
      یاعلی

  2. ایلیان گفت:

    اگر در شناخت خدا و لزوم وجود خدا نباید به قوانین دنیای مجرد وفادار بود چرا از برهان علیت استفاده میشه برهانی که به خدا که میرسه کم میاره؟ هر معلولی علتی داره که نشد جواب،این از فقر این برهانه که بینهایت رو نمیتونه تعریف کنه و قائل به علت تمام معلول ها میشه،الکی خودتونو سرگرم این مباحث بی نتیجه نکنید،خدا با هیچ علمی قابل اثبات نیست و با هیچ علمی قابل انکار نیست،بستگی به خودتون داره کدوم طرف داستان باشین،اعتقاد داشته باشین یا نداشته باشین و هر طرف این داستان باشید به شرطی که حجت بر شما تکمیل شده باشه اهل نجاتید.همونطوری که خدا جنسش از ماده نیست قوانینش هم بر پایه جهان مادی که پاداش و مجازاته نیست.شیطان که هنرش زیبا جلوه دادن زشتی هاست بیا به من ثابت کن که مذاهب ساخته شیطان نیست،و براش کاری نداره که تو مذاهب به خودشم دشنام بده و خودشو مطرود بخوانه،شیطان یعنی اختلاف،شیطان یعنی من درست میگم تو غلط میگی،شیطان یعنی بپا کردن شر ریختن خون به هر اسمی که میخواد باشه رنگ و بوی شیطانی داره،شما خودتون به روایات استناد میکنید نخوندید که میگن در آخرالزمان علمای دین در مقابل منجی قد علم میکنن؟ چرا؟ چون میگن دین جدید آورده،اگه منجی بیاد بگه همه کتاب های آسمانی باید دور ریخته بشن شما تو کدوم جبهه قرار میگیری؟؟؟

  3. هیچ گفت:

    اشتباه به عرض رساندند. برخی مخاطبین عرصه فیزیک نسبت به برخی از مباحث و نظریات کتاب تبیین جهان و انسان در منظومه ذهنی آکادمیک غربی خود ایراد و اشکال وارد نمودند که تک واژه نخود برای بیان کوچکی ذره ماده اولیه، وام واژه های محاوره ای آمرانه است که در گستره مباحث علمی و تجربی ساینس قرار نمی گیرد!
    این دوستان احتمالا فراموش کردند که خود جناب استیون هاوکینگ در همین اواخر عمرش واژه نخود را در ارتباط با ماده کوچک اولیه بکار برد! … یعنی اکنون که هاوکینگ از واژه نخود استفاده کرد تغییری در ماهیت نخود ایجاد می شود؟ قطعا نه! … اما متاسفانه ذهنیت برخی از مخاطبین با شنیدن نام هاوکینگ دچار تغییر می شود و آن حس کهتری به احساس مهتری مبدل می شود، و آن نخود به یکباره به منزله یک کره سحرآمیز در منظومه ذهنی مخاطبین تداعی می شود!
    اگر گفته شود جناب استیون هاوکینگ از همین عبارت کتاب تبیین حهان و انسان نوشته استاد مرتضی رضوی که آن ماده کوچک اولیه به اندازه یک نخود بود، خوشش آمد و در مواردی از مباحث خود آنرا به کار برد، احتمالا اکنون این نخود که از زبان هاوکینگ نقل شد نه تنها کاملا علمی است بلکه ذره اولیه و تخم طلایی ساینس است که همه چیز از آن به وجود می آید و همچون کیمیا عمل می کند! … امان از دست این ما ایرانی ها!

    و اکنون مخاطبین بسیاری نسبت به نظریه هفت آسمان، و مراتب جهان های هفتگانه که در شش مهبانگ عظیم ایجاد شده اند، ایراد نموده اند که قبل از بیگ بنگ اصلا جهانی وجود نداشته که بخواهد اندازه نخود باشد یا بزرگتر! عالم مادی که توسط علم شناخته شده است، قبل از بیگ بنگ وجود نداشت…

    و این در حالی است که دو سال پیش سِر راجر پنروز (Sir Roger Penrose) برنده نوبل فیزیک ۲۰۲۰ و ریاضیدان اهل بریتانیا و استاد دانشگاه آکسفورد با سرقت دقیق و نکته به نکته مراتب جهان های هفتگانه در بیگ بنگ های شش گانه از کتاب تبیین حهان و انسان استاد مرتضی رضوی، اعلام کرد که: مه‌بانگ چندین بار در گیتی رخ داده است! و عالم هستی ما روزی از بین خواهد رفت و عالم جدیدی متولد خواهد شد. و عالم هستی در طول زمان چندین مرتبه چرخه مرگ و تولد دوباره را تجربه می‌کند.
    مدتی پیش از این نیز کلیپی تحت عنوان “پایان کار جهان چگونه است؟ و چه زمانی اتفاق می افتد” در فضای مجازی و در تلگرام منتشر شد که پیش بینی می نماید ۴ تا ۵ میلیارد سال تا پایان جهان مانده است! این پیش بینی دانشمندان غربی دقیقا عدد رند محاسبه فرجام و پایان جهان کنونی یا هفتمین آسمان است که در کتاب تبیین جهان و انسان نوشته استاد مرتضی رضوی و در قسمت پنجم مستند داستان آفرینش به طور مفصل محاسبه و اعلام شده است: که تا پایان جهان کنونی ۴/۵۶۵/۰۰۰/۰۰۰ (چهار میلیارد و پانصدو شصت و پنج میلیون سال) باقی مانده است که پس از سپری شدن این زمان جهان کنونی یا محتوای آسمان اول دچار نباء عظیم و یا بیگ بنگ هفتم خواهد شد و جهان جدید با آسمان جدید از نو شکل خواهد گرفت.

    دن هوپر رئیس گروه اخترفیزیک نظری در آزمایشگاه شتاب دهنده ی ملی فرمی، در کتاب At the Edge of Time نظریه چندجهانی را گسترش می دهد. دن هوپر در ایمیلی می گوید: راجر پنرز همواره می خواسته دیدگاه هایی خارج از جریان اصلی علم مطرح کند. او حتی ایده طراحی گرافیک جلد کتاب خود را با هفت آسمان کتاب تبیین جهان و انسان که در شش مهبانگ ایجاد شده است، اینهمانی می سازد!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 14 =